Andra advent .

Idag sov vi länge, vaknade kvart över tio. Men shit vad det blåste ute, trodde för ett tag där att huset skulle blåsa ner! Det var sjukt, och så har det varit hela dagen. Det har inte varit bättre av att vi har varit uppe på Fløyen hela dagen men mys och kul har vi iaf haft.. Skönt att va ute i friska luften också : ) Vi mös till det med att ta med lite fika och hittade en liten hytta vi kunde sitta i där det var vindstilla : )

Vi hittade även lite saker som vi shoppade i affären där uppe men vad det är får ni se när vi kommer hem..  ; ) Julklappar kanske? Vem vet?? ; )

Jag visade Deb min barnehage och lite andra ställen som vi har besökt när vi har varit på tur och sånt. Kan ju inte så mkt men lite koll har jag allt där uppe.. Det var massa folk där idag iaf och det var mys! Deb hade inte sett det i mörkret heller men det har hon nu och jag tror nog att hon gillade det! Mkt kort blev det iaf men det får ni se någon annan dag. Trötta tjejer nu så vi pallar inte fixa och styra med bilder! Men det kommer någon gång lovar vi!

Maten satt gott i magen när vi kom hem. Grönsaker fick det bli dagen till ära. Vi har varit så duktiga denna vecka känner vi och vi ska klara en vecka till : ) Massa träning står på schemat! Nu ska vi kolla på film och dricka te. Uppladdning för en ny vecka med jobb och roligheter! Btw. så äre bara 7 dagar kvar att jobba nu så det är verkligen slutspurten för detta år. En konstig grej är att massa barnehagar har öppet på julafton, min är en av de..

Ha det bra!
// Sofia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)

Adress till din blogg/hemsida:

Skriv din mening här:

Trackback