Då var det dags för hemresa .

Nu sitter vi vid köksbordet och gör inget alls. Väntar på att kl ska gå lite snabbare så vi kan få laga mat och sen åka till tåget. Det är ca 4 timmar kvar nu. Vi åker med bussen hemifrån runt två för att va i tid.. Denna dagen har man sett fram emot så mkt och nu är den här, det känns overkligt typ. Vi kommer nog inte fatta det förrän vi sitter på tåget har vi sagt några ggr nu på morgonen. Resan kommer va lång men vi kommer klara det så bra hoppas vi : ) Har ju varandra som tur e haha!

För er som inte har läste det någon gång så kommer vi åka tåg från Bergen till Oslo i 6,5 timme. Vänta på Oslo centralstajon i 7,5 timme för att 06.00 imornbitti ta en flygbuss till Rygge som vi ska flyga ifrån.. Vi landar i Sverige 09.25 och då sätter vi i våran svenska sim-kort så det är bara att ringa och skicka sms och allt ni vill.. : ) (Kom alltså ihåg att från och med imornbitti och ca tre veckor framåt har vi svenska nummer igen).

Vi har packat klart allt nu och det som återstår att göra är att klä på sej kläderna vi ska åka i typ. Vi ska ställa oss att laga mat snart med och idag får det blir pasta, köttfärsås och majs : ) Mumsigt värre för oss här i Norge!! hihi.

Btw. så såg vi på Wallander - hämnden igår, den va bra : ) Höll oss vakna länge. Jag släckte lampan vid halv två haha. Det är länge för att va oss om man tänker på att vi har legat i sängen redan innan nio några ggr till och med..

Nej, nu finns det inte så mkt att skriva. En sak som känns bra att skriva är att VI SES ist för vi hörs.. Så till vissa säger jag VI SES IMORRN!! : )
Ha de

// Sofia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)

Adress till din blogg/hemsida:

Skriv din mening här:

Trackback