Julstädning .

Det var dags för julstädning idag och vi satte igång direkt efter frukosten runt 12 efter att ha slängt in lite tvätt i maskinen. Deb och jag fick välja vad vi ville "storstäda" som vi tolkade julstädningen som och vi valde stuen och kjøkkenet. Gud vi visste ju inte vart vi skulle börja, så mkt grejer och jag vet inte vad.

Deb försatte sig iaf i köket till en början och tog ut allt i skåpen och torkade ut och hade sej medan jag var inne i vardagsmrummet och dammade loss och hade mej. Det gick kjemepbra och till slut möttes vi i rummet mellan typ. Där står det ett köksbord men det används inte som det men nu efter 3 timmars städande har vi numera ett köksbord med stolar så man kan sitta och äta och det ser så mkt bättre ut än vad det gjorde innan. Det var mkt att göra eftersom att vi inte har någon dammsugare. (Vi har alltså inte hållt i en dammsugare på över tre månader). Men vi vill inte ens veta när de senast dammsög i detta hus..
Inne i vardagsrummet kunde man hitta allt från döda getingar, pengar, strumpor och MASSA damm. Inte för fräscht!

Känns lite mysigt till och med nu, har massa ljus och sånt också så snart blire mörkt och då ska vi tända massa ljus, laga mat och sitta i köket och äta : ) Sen blire mys i stuen. Synd bara att vi inte har gjort detta tidigare men men haha. Får se hur det ser ut om några dagar och när vi kommer tillbaka i januari. Kommer det städas när vi inte är här? Det är en bra fråga det!

Nej, nu ska vi traska till Kiwi (som har söndagsöppet) och köpa pepparkakor så man har något att ge till barnehagen på tisdag när det är våran sista dag för detta år!

2 jobbdagar kvar! Snart är sista helgen i Bergen för detta år avklarad!

Ha en fortsatt bra dag.
// Sofia & Deborah

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)

Adress till din blogg/hemsida:

Skriv din mening här:

Trackback