Upptinad mat och stinkande tvätt .

Igår efter jobbet gick proppen, vilket resluterade i att internet inte funkade, tvättmaskinen la av när vi precis hade slängt i jobbkläder m.m. och frysen slutade fungera. Mattias försökte lösa det ett bra tag men det gick inge vidare så vi typ "sket" i det. Hoppades på att Vidar skulle komma hem men nej då. Efter ca 4 timmar kom vi fram till att vi inte kommer få igång det idag så vi öppnade maskinen som var full med dyngsur tvätt som inte luktade något vidare. Gick upp i duschen och började vrida ur allt och hänga upp det på stolar i huset. Precis när vi var klara med det kommer Vidar hem och fixar internet men bestämmer sej för att fixa med tvättmaskinen och det i morgon (idag alltså)..

Tvätten var fortfarande blöt när vi vaknade och inget hade hänt med proppen. Började med en promenad i det iskall vädret redan vid åtta. Sedan åkte vi ner till stan en sväng och gjorde inte så mkt och när vi kom hem igen var det fixade. Vi kände på maten i frysen och den hade börjat frysa igen. Nu har vi slängt in en tvätt igen och hoppas att vi ska klara av det denna gång.. Hoppas hoppas..

Idag har vi även packat ner lite av det vi ska ha med oss hem på onsdag så nu känns det verkligen att det inte är långt kvar. Fick ner allt jag ville så det är ett stort plus.  : ) Två dagar kvar att jobba nu, måndag och tirsdag.

Imorn blire tydligen ordentlig julstädning i hela huset och ALLA ska hjälpa till har det skrivits lapp om här i huset så det ska bli kul att se hur det blir och hur det går med det. Annars händer det nog inte så jättemkt imorn skulle jag tro. En promenad kanske det kan bli.


(bjuder på en bild för det var ett tag sedan)

Nej, nu är det snart nytt avsnitt av The Hills och det kan man ju inte missa så nu ska jag dra mej!
Ha det bra alla där hemma!
// Sofia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)

Adress till din blogg/hemsida:

Skriv din mening här:

Trackback