Lördag & Söndag .

Igår åkte vi som sagt in till byen för lite "shopping". Vi gick mest runt och kollade "som vanligt" testade lite och hittade massa saker man ville köpa men nej då vi har bestämt oss för att köpa mer hemma i Sverige eftersom att det är billigare. Duktigt av oss ändå tycker jag! Vi gick förbi Scandic och bokade en natt där iaf till nästa helg så nu är det klart också!

Gick också förbi en Julmesse som vi tänkte kolla in och då var det Kafé där inne och vi bestämde oss för att köpa lite så det blev en fralla och en kaka och lite saft och det var gott och väldigt mysigt att sitta där och prata med levande ljus på bordet!  : )

Gick hemifrån vid tolv och var inte hemma förrän sex så det blev en heldag i sentrum och det var skönt! Lagade mat när vi kom hem och slappade i soffan resten av kvällen. Blev lite knarr knarr uppifrån innan vi gick och la oss också och vi kunde ju inte hålla oss för skratt direkt hahaha. ; )

Nu har vi precis ätit frukost och så och ska nu kolla på The OC. Sen blir städning och lite sånt med. Fixa och styra med lite grejer. Imorn är det dags för jobb igen och då blire Granebo igen i tre dagar och det gillar jag!

Ett stort GRATTIS till min underbara faster Pernilla som fyller 40 år idag : ) Hoppas verkligen att du får en kjempebra födelsedag!!

// Sofia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)

Adress till din blogg/hemsida:

Skriv din mening här:

Trackback