Söndagshäng på Ibsens gate

Kom inte isäng förrän kvart över ett igårkväll/natt. Fastnade vi en sida och läste massa typ.. Fixade med alla grejer och det också och sen la jag mej och löste lite korsord igen. Släckte runt två och somade nästan direkt tror jag. Ställde kl på halv nio så jag skulle vara vaken och klar när Deb och dom skulle komma och jag var trött då men gick upp och åt en god frukost sen var jag pigg.

Har inte gjort mkt alls idag, fixade med maten och städat och lite på rummet. Nu har vi precis kollat på en film. Känner mej redan trött, det är nog mkt för att det blir mörkt så tidigt nu med. Redan vid fyra börjar det mörkna. Kul då för mej som slutar halv fem imorn. När jag kommer hem kommer det vara jättemörkt typ.
Blev fiskpudding och sallad till middag idag. (Pernilla, vi gjorde din sallad och den blev god : ) Har så vi kan göra den en gång till)

Det har varit en väldigt lugn och slapp helg för mej men det har varit skönt. Nu är jag laddad för ännu en ny vecka med massa jobb och kyla.
Btw. så är det väldigt mörkt i huset nu, lamporna går sönder en efter en här känns det som. Uppe finns det nästan ingen som lyser, men vi klarar oss utan att snubbla fram iaf!

En grej till: På torsdag får vi våran första lön och som vi har väntat på den. Har varit här i snart två månader och fortfarande inte fått någon lön. Fatta då att det ska bli kul att se hur mkt man får och så.. Längtar till torsdag nu då ju!

Sara ringde till mej igår när jag stod och väntade på bussen in till sentrum och det var kul att prata med dej gumman : ) Inte långt kvar tills jag kommer hem nu och tiden går ju så fort så snart ses vi!!

Nej, nu ska jag kolla om jag hittar något på tv:n att se på. Sen ska jag fläta Debbies hår..
// Sofia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)

Adress till din blogg/hemsida:

Skriv din mening här:

Trackback