Torsdag, en dag kvar till helg .

En iskall natt kvar sen är det freeedag igen : ) Det gillas! Men först ska vi gå och lägga oss i ett iskallt rum och Deb kommer säkert inte få upp värmen under natten så hon kommer va iskall när hon vaknar och kommer inte palla att dra sig upp från sängen men till slut är vi båda uppe och käkar frulle.. Det blåser verkligen in i vårt rum och vi har tejpat nu men ska fixa det mer i helgen för nu är det fan inte varmt där inne..

Jobbet idag gick bra men det var lite drygt när man vaknade upp till storm och ösregn men det slutade precis till jag gick iväg ungefär. Vi var på tur idag vid Brann Stadion och lekte lite i lekparken och det var skoj : ) Mötte Deb när vi båda nästan var hemma precis.. Käkade lite och så och nu sitter vi framför en film och ska snart dra oss upp och sova.

Kommer bli en bra helg för på lördag ska vi till Åsane och Ikea : ) Wiie! Julstämmning på hög nivå lär det bli och det gillas! Ett besök på köpcentret hoppas jag med på för att kolla in lite kläder och så.. Det vi ser fram mest emot är nog köttbulletallriken haha. Fan vad gott det ska bli. Har inte ätit det sen vi åkte hemifrån så det kommer smaka så hiiiimla bra hoppas vi på.

Nej, nu ska jag röra mej ner i källaren och ta upp mormors biffar som jag ska käka till middag imorn tillsammans med potatisen som pappa hade med sej när han var här : ) Gott ska det bli!

Btw. om exakt tre veckor vid denna tid sitter vi hemma i lilla Vimmerby!

Godnatt Sverige!
// Sofia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)

Adress till din blogg/hemsida:

Skriv din mening här:

Trackback