Ännu en solig dag !

Sov till elva och när vi kollar ut ser vi att det är fint väder idag också. Glada vi blev då elr?? Detta händer inte för ofta så det var bara att käka en god frukost bestående av gröt och äggmacka : ) Upp till rummet och dra på musiken på hög volym och fixa sej lite idag också..

Drog till Bryggen och checkade in turistgatan med massa gamla hus och småbutiker. På torget var det även fisk- och grönsaksmarknad och Deb var helt exalterad av fisken, vilket jag inte var.. Vi bestämde oss iaf för att köpa grönsaker efter att ha sett en skylt som det stod: plocka en påse för 29 kr. Vi tryckte i så mkt som gick och fick med oss bl.a: gurka, tomat, lök, morot, paprika, rädisor, purjolök och vindruvor. Lite nöjda vi var med det köpet. Eftersom vi inte har ätit grönsaker på snart en månad så var det helt underbart gott : )

Just nu sitter vi och lyssnar på fotbollen på datorn och det är lyx för oss här i Norge!! Guttarna har precis gått iväg på maskerad elr något för dom så lite roliga ut..

Här kommer lite bilder från dagen och på lyxmaten : )








En lite äldre bild från veckan när vi hade det ISKALLT i huset. Det var bara att klä på sej och så här snygg var jag då!! ;p


// Sofia & Deborah

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)

Adress till din blogg/hemsida:

Skriv din mening här:

Trackback