En kanonhelg väntar!

Jobbet gick bra idag med. Går alltid lätt att jobba när man vet att det är fredag och man har en helg framför sej! Var ute från 10-16 idag så det var inte mkt tid inomhus och det var väl självklart att det skulle vara iskallt ute idag då men jag klarade mej. Har varit ute på tur i någon skog i Valle!

Deb och jag har kollat på Svensson Svensson filmen och nu lyssnar vi på Partylåtar på The Voice för de är ju lite efter i Norge så den kanalen har inte avslutats här än haha ;P

Imorn ska vi ställa kl och så ska vi nog börja dagen med en liten löprunda och sedan en god frukost på det! Sen ska vi fixa oss lite och dra till Bryggen, Lagunen och Nesttun. Kolla in lite shoppingcenter och drömma om att man hade massa pengar så man kunde shoppa hur mkt som helst typ men nej då! Inga pengar här inte eftersom att första lönen ännu inte har kommit. Det blir inte lön förrän 12 nov så det är några veckor kvar! Unna oss pannkakor imorn när vi kommer hem från våran "tur". Sen får vi se hur kvällen blir. Känns som man kanske inte kommer kunna sova om man skulle känna för det eftersom att det ska va fest här i huset.

Snackade med Julia förut också, hon har kommit hem från Turkiet idag efter att ha varit i värmen och stekt loss en vecka och dom verkar ha haft det mkt mkt bra!

Godnatt Sverige och ha en bra helg för det ska vi!
// Sofia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)

Adress till din blogg/hemsida:

Skriv din mening här:

Trackback