Kul dag!

Ändå att vädret inte var det bästa idag så satsade Deb och jag på vinterjacka och vanliga skor, alltså inga gummistövlar och det var ju hur skönt som helst att känna sig lite uppklädd för en gångs skull.. Fick bli vanliga stövlar denna gång..

Åkte med bussen till Åsane storsenter kvart över två och kollade in butikerna där och det finns mkt så vill shoppa lite innan jul där, vore inte helt fel, i sådana affärer som inte finns hemma : )  Sen traskade vi bort i regnet till Ikea och kollade, var kul att checka läget där.. Köpte varsin pølse, brus och softis - på svenska är det korv, läsk och glass. Det satt fint efter att inte ätit korv, kött elr något på över två veckor.. Har nog aldrig njutit så mkt av en liten korv som idag..

Tog bussen mot Hordvik och den bussresan var inte så himla rolig. Busschaffören var helt skum. Det är inte många som vet vart man ska gå av om man frågar efter olika ställen och så var det idag men vi hittade och kom rätt direkt. Emma och Ella stod och väntade på oss som dom hade sagt och vi gick in. Dom bodde fint och vi blev bjudna på morotskaka som Amanda hade bakat. Mkt gott.. Deb fick te också och då var hon nöjd typ haha ;P

Fick vänta på andra bussen länge på vägen hem när vi väl hade kommit in till Sentrum men men.. Väl hemma runt halv elva så var det skönt. Nu checkar vi loss olika grejer på internet.. Har även börjat fundera lite på olika julklappar till folk och det ska vi nog kunna hitta på något bra tillsammans..

Nu blire snart sängen för imorn väntar ännu en städ- och tvättdag (känns inte som det var så länge sedan).
Godnatt Sverige!!

// Sofia & Deborah

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)

Adress till din blogg/hemsida:

Skriv din mening här:

Trackback