Första dagen på jobbet

bestod av snoriga ungar, regn och mkt roliga saker : ) Började såklart med att jag inte hittade men var inte ensam om det för det var en till tjej som satt på bussen som skulle till samma barnehage och efter att vi hade frågat en så hittade vi till rätt ställe!! Jag fick vara på övervåningen med ganska många barn och det var åldrar från 0-5 år typ men det var kul : )

Runt två tre började det kännas i kroppen att man var ganska trött efter att ha lekt med barn i ett antal timmar men det är skönt att komma hem från jobbet och känna att man har gjort något bra typ och tjänar pengar.. Så nu är vi på G och det känns kjempebra : ) Dom frågade även om jag ville komma och jobba alla dagar utom tisdag nästa vecka och det säger man ju inte nej till så nästa vecka är vi också uppbokade och det känns mkt bra : )

Fredag idag med vilket innebäd FREDAGSMYS!! Idol och så på det. Nu väntar vi på att tvätten ska bli torr som ligger i torktumlaren. Har varit inne där länge nu och måste ju ha något att sova på så det vore inte fel om det kunde pipa lite snart så man kan fixa sängen..

Imorn ska vi sova läääänge kan jag lova er för shit vad vi har varit trötta dessa dagar sen vi började ställa kl på 05.30..
Godnatt Sverige!!

// Sofia

Kommentarer
Postat av: Conny Hennestig

Tjena!

skulle bara kolla om det är bra med er, och om min gamla dator funkar fortfarande?

Vi hörs hälsningar Conny

2009-09-26 @ 13:31:43
Postat av: Lotta Nilsson

Hej brudar, vad kul att läsa lite om ert liv i Bergen. Låter som ni redan känner er hemmastadda... härligt! Har ju varit på kurs i 1 vecka så nu vill man ju uppdatera sig. Skönt att du har det bra, Sofia. Massor av kramar till dig och Debban, puss Lotta & Antonia

2009-09-29 @ 08:50:27

Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)

Adress till din blogg/hemsida:

Skriv din mening här:

Trackback