Social dag på stan .

Fredag och vi är lediga! Hur gött som helst! Vaknde runt halv nio-nio och låg i sängen ett tag till. Satte på en tvätt och käkade frukost. Sedan fixade vi oss lite för att ta bussen in till stan och träffa Hordvikgänget. Vi gick i lite affärer och tittade lite och efter det satte vi oss på ett cafe och tog en fika :) Det var hur gott som helst med en fralla med sallad, salami och ägg och så en varm choklad på det : ) mumma!

Lyckades fördriva tiden väldigt mkt idag och kl var framåt fem när vi kom hem. Köpte med oss några cider vi hittade på Meny också. Men det var inte billigt men sånt får man väl ta när man är i Norge.. haha.

Har ätit massa god frukt och grejer ikväll med så nu sitter vi och tittar på Beck och är hur mätta som helst. Imorn ska vi ner till stan och se om det finns några grönsaker vi kan köpa. Hoppas hoppas hoppas. Vore hur gott som helst iaf!

Sen blir lite dunka dunka och fix på rummet för att sedan ta bussen mot Sentrum och Sandviken och försöka hitta till grabbarna där det vankas inflyttningsfest : ) Kommer nog bli en bra dag!

Nu ska vi snart se på konserten som är på mtv varje fredagkväll :)

Kom på att jag ska säga tack för brever jag fick av mormor under veckan också. Svar kommer komma mormor om du läser detta! :)

Ha en bra helg!
// Sofia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)

Adress till din blogg/hemsida:

Skriv din mening här:

Trackback