Hemresan bokad!

Det var ett tag sedan vi skrev något här nu men vi har ju faktiskt tagit oss ett litet jullov som vi själva tyckte att vi förtjänade? Sant Debbie?? ;)

Jul & nyårsfirandet har iaf varit så bra : ) Ha ett fortsatt bra år alla!

Idag bokade vi buss och tågbiljett så nu är det också klart! Åker buss från Jönköping till Göteborg och vidare till Oslo sen blire tåg från Oslo till Bergen. Resan pågår från ca. 06.00-23.00 lördag den 9 januari för er som är intresserade! haha. Vi kommer åka samma buss och tåg som Emma K och dom så det kan bli trevligt med lite sällskap också!!

På tisdag blire sista festen för min del med mina vänner! Har dock redan börjat säga hejdå till folk och det gillas inte! Men nu är det ju sista delen av resan iaf. Så det kommer vi klara av.. : ) Sara drog till Sälen eller något idag så fick bli hejdåkram igår. Känns lite sådär att säga ha det bra vi ses i slutet av april men that´s life!!

Imorn blire ytterligare ett hejdå och det är till min familj som sviker mej när jag är hemma för att va med dom! Gör man så??? haha. Nej, då dom ska också upp till kylan och åka skidor men jag klarar mej, vi ses ju som sagt vad om några månader igen haha. ;)

Sen kommer det väl fortsätta så, minst ett hejdå om inte fler varje dag hela veckan.. Tur för er som vi säger hejdå till som bara behöver göra det en gång.. ; )

Nej, nu är det dags att dra sej till sängen man kanske ska försöka vända tillbaka dygnet lite. Snart blire att lägga sej vid 22.00 igen och gå upp 06.00.

Godnatt!!
// Sofia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)

Adress till din blogg/hemsida:

Skriv din mening här:

Trackback