Röjjfest kanske??

Resan hit gick bra men så segt det blev efter ett antal timmar. Men nu är vi här igen iaf och det känns bra!

För det första kom jag ju inte i säng när jag skulle på fredagskvällen så la mej runt halv ett och det var ju kul när kl stod på 03.45. Men vaknade tre timmar senare och var skapligt pigg ändå så jag flög upp för trodde jag försovit mej först men då var jag ju uppe iaf. : ) Käkade ris och kasslergryta till frukost och det var väldigt gott : )

Farfar kom sedan och hämtade mej och vi åkte till Deb i Pelarne och åkte lite efter fem till Jönköping. Hoppade på bussen till Göteborg och sedan vidare till Oslo. Anlände till Oslo kvart i två och då var man ganska trött och sliten men yeesm halv resan kvar haha.

Tåget mellan Oslo och Bergen var inte lika snabbt som förra gången kändes det som men efter 6,5 timme var vi äntligen framme och då var man tröttast i Bergen typ. Härligt att vi hade sällskap med Emma och dom iaf : )

När vi närmade oss Bergen säger Deb: Tänk nu Fia om det är värsta röjjfesten när vi kommer hem, haha. När vi går av 90 bussen och slitit oss upp för de hala trapporna hör vi dunkande musik från vårt hus och hoppas att det är han under som har fest men nej då. När vi kommer in har Vidar fest och fan vad folk. Blev inte så peppa på att gå och lägga oss då när man vet att man inte kan sova och folk står utanför våran dörr och snackar loss om allt och ingenting! Men vi la oss iaf runt ett kanske och försökte sova lite men jag låg mest och lyssnade på den aset höga musiken som dunkades underifrån oss. Härligt att somna till musik tycker jag men inte samma låtar hela tiden och inte till så hög musik som spelades här. Höll väl på till sådär 06.00 som förra gången men men. Denna gången sket vi i att gå ner och titta hur det såg ut iaf men var säkert liknande förra festen.

Vi låg i sängen till halv ett idag och det var skönt förutom att det var SVINKALLT i vårt rum. Jag skojjar inte vi kunde typ inte sluta klaga på kylan när vi skulle somna och våra näsor började rinna och jag kände hur Deb låg och darrade så antar att hon kände när jag gjorde det också. Känns att det var ett tag sedan det var lite rörelse i rummet iaf men men nu har vi elementet på iaf för att vi ska slippa plågas inatt!

Nu till första dagen i Bergen för detta år.

Efter gröten till frukosten gick vi en runda, jag uppdaterade mitt busskort och så gick vi en sväng. Det är snö här nu också men inte så mkt som hemma men ganska mkt iaf. Käkat mat och inte gjort alltför mkt.. Blir en varm dusch snart och sedan sängen för imorn ska Deb upp och jobba. Får se om jag får jobba imorn, om inte så förhoppningsvis på tisdag.

Det var lite om våran lååånga resa hit! Allt är iaf bra med oss och vi har våra norska nummer igen. De som inte har dom och vill ha säg till så löser vi det!!

Ha det bra hemma i Sverige nu!
// Sofia



Kommentarer
Postat av: Anonym

Hejsan flickor! Va bra att resan gick bra! Ni är kempe-duktiga som förflyttar er under sisådär 18 timmar och lyckas somna mitt i ett party - allt i minusgrader(?) på rummet. Hoppas nu att det blir supertyst och supervarmt framöver och att ni kommer att trivas minst lika bra som i höstas! Ni är bäst! :)



Kram

Anders

2010-01-10 @ 22:53:16

Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)

Adress till din blogg/hemsida:

Skriv din mening här:

Trackback