Första helgen i mars .

Jobbet har gått bra dessa två dagar jag har jobbat denna veckan. Dagarna har rullat på ganska bra så det är skönt, för nu är det ju helg och inte vilken helg som helst utan första helgen i mars är redan här. Säger det varje gång men det är helt sjukt hur fort det går!! Det gillar vi! :)

Har tränat lite med Anna i veckan och det är kul att ha någon att träna med : ) pilates, yoga, figur och mkt mer blire..

Helgen då:
Ikväll gör vi inte så mkt, sitter mest och väntar på att kl ska bli elva så vi kan kolla på veckans konsert på MTV. Hoppas på att det är något bra denna vecka också.. Kings of leon vore ju inte helt fel. Lite drag i huset det lär bli då.. Vi har hört att det är fler som gillar Sex on fire!!

Imorn blire träning på förmiddagen någon gång tror jag och sen blire tjejkväll med Anna & Mia (som vill komma bort från killarna lite) och då ställer ju Deb och jag upp såklart :) Blir middag och sånt hos oss och det gillas! :) Kommer bli en myskväll helt enkelt..

Söndag blir städdag och inte så mkt mer vad jag vet nu men något mer ska vi nog hitta på ska ni se. Beror på hur vädret är. Har hört något om att det ska komma regn på söndag och hålla på hela veckan och det brukar ju stämma när de säger att det ska regna här för det var länge sedan det gjorde det nu. Vore inte helt fel faktiskt för då kommer väl förhoppningsvis snön att försvinna. Det som är trist är att det ska regna när man ska ut och leka med barnen och så. Det blir så mkt tråkigare och jobbigare när man blir dyngblöt men det får man väl ta..

Det var ett tag sedan vi lade in några bilder här så tänkte att ni skulle få se några från när systrarna var här. Inte världens snyggaste bilder kanske men ni får ju iaf se lite haha ;) Titta och njut! ;)
















Många varma kramar till alla där hemma från Deb och mej i Norge! :) Hoppas ni får en underbar helg!
// Sofia


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)

Adress till din blogg/hemsida:

Skriv din mening här:

Trackback