Från vår till vinter?

Nej då så allvarligt är det inte. Men nu har det snöat lite här i två dagar och det gillar vi inte. Men det är ju iaf inte så att det lägger sig så får hoppas på fint väder resten av veckan. Helena snackade om 11 grader imorn iaf och det vore inte helt fel.

Igår jobbade Deb som sagt sin sista dag, så duktigt av henne hihi. Skönt för henne att inte behöva jobba mer nu ju. Det njuter hon lite av ska jag säga er ; )

Idag begav vi oss ut på en långpromenad till stan för att gå till Vikarservice och snacka lite med Helena och dom. Deb måste ju säga hejdå liksom. Blev att stanna där ett tag och sedan fortsatte vi in på banken för att göra adressändring och han på banken måste trott vi skrattade åt honom eller något så som vi höll på ;) Men men sånt kan man ta när man är här för vi känner inte en människa haha.

Vidare till skatteverket men stoppade in huvudet på Rema 1000 innan och där satt en kille i kassan och han skrattade åt oss från första stunden när vi såg helt lost ut och inte hittade ingången i butiken typ. Men vem vet han kanske skrattade åt hur vi såg ut också för vi var ju inte alltför snygga. Väl hemma sprang jag på toa och hämtade mitt busskort och tog bussen upp till Montana för att hämta min termobyxor och så promenad tillbaka hem efter det.

Blev mkt uträttat idag iaf och vi var hemma 4 timmar senare så det var skönt. Fick massa timmar att gå där. Nu sitter vi och har ätit mat, kollar på tv och slappar. Imorn blire pilates och figur träning för mej och lite packning för oss båda.

// Sofia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)

Adress till din blogg/hemsida:

Skriv din mening här:

Trackback