Onsdag

Kl ringde i sin vanliga ordning vid kvart i sex och vi kom ikke upp förrän kvart tjugo över. Imorn ska iaf jag ställa kl lite senare för min buss går ikke förrän typ tjugo i åtta.. Skönt skönt iaf..

Fick ikke vara ute något på dagiset alls idag så har varit så himla trött men hoppas på att få gå ut imorn.. Tiden har gått extremt långsamt och när jag satte mej på bussen hem var det helt underbart att få komma hem till huset och ta en snabbdusch.. Efter det lagade vi köttsoppa och det var gott : )

Nu har vi precis kollat på Svenska Hollywoodfruar och Andra Avenyn och inväntar nu Idol som vi kan se vid nio här.. Efter det blire sängen..

Just nu sitter Deb och snackar med Seb på skype men snart är kl nio : ) wiiie...

Vi ska åka till Hordvik och hälsa på de andra Vimmerbytjejerna på lördag och funderar på att åka lite tidigare för att checka in Ikea och köpcentret och allt det så vi vet vad som väntar när vi har fått lön..

// Sofia

Jobb

fick det bli dagen till ära iaf på min lediga dag som jag skulle njuta så dant av.. Precis när jag hade tänkt gå och göra ordning lite frukost till mej så ringde Helena och ville att jag skulle jobba och det säger man ju inte nej till så det var bara att slänga på sig kläderna och ge sig av mot en buss.. Visste inte så mkt mer än att det skulle stå Sletten på bussen men den kom ganska fort och var på jobbet runt halv tio.. Kul dag  :)

Hjem fort etter jobbet för att käka och sedan åka iväg på första fotbollsträningen och den gick bra : ) Lite ovant med konstgräs men kul att ha något att göra nu känner jag ju. : )

Nu har Deb och jag precis kollat på Idol och ska nu krypa ner under täckena och försöka bli lite varma i det kalla vädret.. Men ett plus är att solen har tittat fram lite idag och det gillas : )

Godnatt Sverige!
// Sofia & Deborah

Glad tjej säger HEJ!

Ja, igår kväll fick jag ett nummer till en fotbollstränare och jag ringde, men inget svar. Kanske var han och kollade på matchen på fotbollsstadion? Matchen gick förövrigt på tv:n och det var ett himla liv utanför hörde man när man öppnade fönstret. Brann vann iaf och guttarna var himla glada över det. Skickade iaf iväg ett sms och skrev vad jag ville och så och fick svar senare under kvällen..

Får träna innebandy i ett herrlag med om jag vill men det verkar vara lite sådär, kommer väl inte jag våga?? haha ;p  Men får se om jag åker dit på fredag och är med iaf.. Får se vad som händer.. Dom ska försöka starta ett damlag i den klubben så om det blir något vore det kul..

Idag när jag checkade in mailen hade jag fått ett till mail från en annan innebandyklubb som har ett damlag och jag fick komma till dom också så ska nog dit på måndag och träna. Lite sen träning då från nio till halv elva men men. Ska testa lite olika och se vad jag gillar! Något blir nog bra får jag hoppas på..

Kom i säng innan elva igår och det var hur skönt som helst, känns som man sovit HUUUUR länge som helst. Vaknade vid kvart över tolv av att någon höll på som fan i dusjen (som det stavas i norge). Då när vi vaknade till lite mer hörde vi att det var någon som typ höll på att städa den elr någe, gör man det elr? Ofta tänkte vi haha ;P men men nu är den ren iaf..

När Debbies kl ringde kvart i sex var jag hur pigg som helst och somnade in om som jag brukar göra.. Låg och tänkte på fotbollen och allt.. Det var då jag bestämde mej för att följa henne mot bussen, en bit iaf.. Stannade vid Kiwi och handlade frulle..

Nu ska jag slå en pling till pappas jobb och sen ska jag ner och äta en rejäl frukost och njuta av min ledig dag ;P

// Sofia

Ännu en regnig dag i Bergen

vilket inte är ovanligt.. Vaknade till den älskade Lakritsbåtar (slutar alltid med ett leende vid slutet när Håkan säger Tack!) vid kvart i sex men låg kvar och drog oss i sängen till kvart över sex.. Käkade frulle och sedan begav vi oss åt varsitt håll för lite jobb på barnehagarna.. Lite sura och kalla efter denna dag för vi slutar ju inte vid den bästa tiden när man ska hem och det är kö överallt och bussarna kommer allt från 5 min - 45 min försent.. Jag stod och väntade i 35min på min buss hem idag, hade jag gått hade jag varit hemma innan jag åkte därifrån.. Kallt att stå och vänta och man tror ju inte att det ska ta så lång tid som det gör men men.. Hem kom jag ju iaf..

Käkade pasta, ekstra kryddig pastasås, majs och äggmackor : ) mums! Hungriga tjejer så det var inte helt fel!

Under matlagningen passade jag på att snacka lite med Vidar om träning och lite sånt och då gav han mej lite adresser om olika klubbar och så så nu har jag skickat iväg lite mail till olika innebandy- och fotbollslag häromkring.. Väntar på svar och hoppas få det så snart som möjligt.. Nu sitter vi med en fläkt på vårt rum, så kallt är det..

Imorn är jag ledig som det ser ut nu om jag inte får hoppa in på något annat dagis men det tror jag nog inte.. Då blire att handla, promenad, fixa och styra med lite grejer bara.. Märks under dagen.. Något kan jag nog alltid hitta på, speciellt nu med när vi får åka hur mkt buss som helst, vart vi vill typ..

Kom just på att jag ska berätta om gårdagens sista minuter ;p Jag skulle som vanligt gå ner och dra ut sladden till internet och tre av guttarna sitter där nere och då blir jag lite nervös och får inte bort sladden under dörren och frågar om dörren har åkt ner och då fattade dom mej fel och blev rädda för att dörren skulle braka samman när som helst typ. Alex kom och hjälpte mej genom att hålla upp dörren trodde ju han men jag höll på att dö av skratt nästan och då hör jag Deb uppifrån som säger att dörren måste vara stängd typ och då gick det ju jättelätt.. Sprang skrattandes upp från undervåningen och möter en skrattande Deb och vi brister ut i ännu mer skratt när vi ser varandra och jag berättar om och om igen vad jag sa och deras miner när jag sa att dörren höll på att rasa typ...  Mkt skratt och kul vare.. Kommer nog lyckas skämma ut mej ett antal ggr under dessa månader.. Men vad gör det? Ett gott skratt förlänger livet!!

// Sofia

Söndag = städdag

Sov länge idag och gick upp för att käka frukost och det var vi inte ensamma om idag, Karlsson och Vidar va också uppe och det var kaos i kjøkken nästan men det funkade.. Satt en städlista inne på toaletten också och Deb och jag fick nöjet att ta köket och det har ju inte varit så himla fräscht men det är det nu kan jag säga er när vi har varit i farten : )

Efter det blev dt en promnad i ösregn, så det var bara att dra på sej regnkläderna och gummistövlarna.. Tog med kamerna och tog lite kort också såklart ;P
Dom är ju lite efter i Norge och ska skaffa spårvagnar nu och vi har sett rälsarna..










Efter promenaden gick jag in i dusjen och drog på Kings of Leon.. : )

Idag blire nudlar och wokgrönsaker till middag : ) mumsigt! Hoppas på att det är något bra tv:program när vi käkar också..

Här kommer lite fler bilder som ni ännu inte har fått se..







// Sofia

Festsugna tjejer

i Norge idag.. 40-års fest och pumpen. Kan man bli mer sugen??? Nej, tror fan ikke det.. Men det finns ju ikke så mye vi kan göra åt det när vi just för tillfället ligger i sängen och lyssnar på peppmusik så att guttarna undrar vad vi styr med och stoppar in huvudet i rummet och undrar om vi ska ut ikväll eftersom att det är helg och dom andra festar typ fredag-lördag varje helg verkar det som men men vi ska ju ikke ut..

Skulle va fettnice att klä upp sej lite och dra iväg på en krogrunda ;P Men det får bli någon annan helg, för det kommer kan jag lova er.. När lönen är på G in och allt så : )

Hoppas att alla ni som ska på fest får det kul iaf och festa lite åt oss : )
// Sofia

Busskort

är nu med fixat.. Himla skönt att kunna åka vart vi vill hur mkt vi vill i en månad, iaf när de regnar så mkt som det gör här.. Men det är lite tråkigt att man kommer bli latare hela tiden men det ska vi nog kunna fixa på något sätt.

Jag fick betala 290 kr och Deb som är så gammal fick betala 620 kr och då snackar vi norska.. Som hittat i Norge, NOT!!
Nu ska vi åka som fan bara för att det ska vara värt att ha ett busskort men kan jag lova.. Blir en sväng ut till Ikea någpn gång nästa månad tänkte vi för lite köttbullemeny och liknande kanske.. Börjar bli lite sugna på vanlig mat typ.. Fanns tydligen ett stort köpcenter där i Åsane enligt Emma och c/o.. Ett STORT plus var att dom hade den bästaste affären Gina Tricot där också.. Vilket gillas, därför vi väljer att åka när vi fått lön.. : )

Nu ska vi kolla om vi hittar programmet om Anna Anka, vad nu det är för något?? Aldrig hört om det men många som skriver om det på bloggar, facebook m.m så det verkar ju vara lite skumt!

// Sofia & Deborah

Första dagen på jobbet

bestod av snoriga ungar, regn och mkt roliga saker : ) Började såklart med att jag inte hittade men var inte ensam om det för det var en till tjej som satt på bussen som skulle till samma barnehage och efter att vi hade frågat en så hittade vi till rätt ställe!! Jag fick vara på övervåningen med ganska många barn och det var åldrar från 0-5 år typ men det var kul : )

Runt två tre började det kännas i kroppen att man var ganska trött efter att ha lekt med barn i ett antal timmar men det är skönt att komma hem från jobbet och känna att man har gjort något bra typ och tjänar pengar.. Så nu är vi på G och det känns kjempebra : ) Dom frågade även om jag ville komma och jobba alla dagar utom tisdag nästa vecka och det säger man ju inte nej till så nästa vecka är vi också uppbokade och det känns mkt bra : )

Fredag idag med vilket innebäd FREDAGSMYS!! Idol och så på det. Nu väntar vi på att tvätten ska bli torr som ligger i torktumlaren. Har varit inne där länge nu och måste ju ha något att sova på så det vore inte fel om det kunde pipa lite snart så man kan fixa sängen..

Imorn ska vi sova läääänge kan jag lova er för shit vad vi har varit trötta dessa dagar sen vi började ställa kl på 05.30..
Godnatt Sverige!!

// Sofia

Ett samtal

till mej från Jardar för ca en timme sedan och det kändes ikke helt fel. Han undrade såklart om jag ville jobba imorn och det säger man ju inte nej till så imorn ska jag till Montana.. Fråga mej ikke vart det ligger för har ikke hunnit kolla upp det så mkt och så men det ska nog gå bra.. Bara jag kommer på rätt buss så haha ;p Får väl ringa till Deb om jag skulle vara helt lost!!

Nej, det ska nog gå bra får vi hoppas på.. Det är iaf mer som ett friluftsdagis vad jag har fattat det som. Dom har tillgång till akebakke och fotballbane.. Det gillas!

Nu ska jag kolla upp bussar och lite och sen ge mej ut på ytterligare en promenad och kolla om jag hittar någon busshållsplats som jag kan gå på vid nära oss.. Vore för skönt isf. Efter det blire en sväng förbi idrettshallen och sist förbi Kiwi och handla lite melk och smör. En varm dusj etter det och jag är redo att laga mat för vid fem kommer Deb hem och hon skickade ett sms förut och sa att allt var bra och att det bara var sex barn idag och hon hade det kul, mer får jag höra sen resten av kvällen kan jag tänka mej..

Btw. så gick jag en långpromenad förut i en timma och det regnade inte en enda gång.. Tur denna promenix också?? Jo, vi får väl se!

// Sofia

Lite mer än en vecka har gått

och jag trivs mer och mer här för varej dag som går : ) Det ända är väl att det regnar lite för mye kanske men men det vänjer man sig också vid.. Lyckas ju ofta vara ute när det är regn. Hjemme i Sveriges skulle jag aldrig ens få för mej att gå ut på en promenad om jag såg att det duggade lite, här går vi ut om det öser ner.. (som dt gör för tillfället)

Idag ställde Deb kl på 05.30 pga jobb.. Vilket var okej med mej för jag ville ju vara snäll och följa henne till bussen så hon säkert kom på rätt buss och allt.. Det gjore hon.. Så då var det bara för mej att traska hem igjen. Men det var skönt med en morgonpromenad så det var inga problem för mej när jag hade blivit lite piggare för seg att gå upp, ja det var det, det kan jag inte säga annat..
Jag hoppas att första dagen på jobbet för Deb kommer gå kanon och att hon vill fortsätta vara där : )

Jag måste ju hur eller hur vara vaken ifall de skulle ringa om jobb så.. Men det ser inte ut att bli något idag heller men jag har lite saker på G som jag ska fixa med tänkte jag.. Ska kolla upp innebandy- och/eller fotbollslag och sjekke lite sådana grejer så jag ska nog kunna ha det bra idag också..

Nu ska jag iaf börja med att läsa de sista sidorna i boken 14 år till salu som jag fick låna med mej av Sara och hur bra är inte den?? Gillar den!!

// Sofia

Jobb på G

och Deb ær nervøs infør sin førsta arbetsdag som ær imorn ca 40 min hærifrån.. Jag tror att det kommer gå så bra før henne : )

Hoppas på att det hænder något før mej med de nærmaste dagarna..

Seriøsa som vi (eller jeg) ær har jag fixat så vi har tangentbordet på norska nu, varfør inte liksom?? Så ser ni lite hur vi har det hær och så får ni tænka på att det ær værre før oss..

Idag ska vi fira att Deb har fått jobb med att spise nudlar ;p
// Sofia

Inget jobb

idag tråkigt nog..
Deb och jag ställde kl på kvart i sex för att vi skulle va klara om det skulle va så att vi fick sms eller ett samtal från någon på jobbet men än så läönge har vi inte hört något så får hoppas på att det kanske blir imorn..

Emma och några är och jobbar nu iaf så får snacka med dom sen och se hur dom hade det och så..

Trötta tjejer här idag och vi vet inte vad vi ska göra så ska nu ut på en lite promenad så vi får lite luft tänkte vi..
// Sofia

Roliga och konstiga norska ord

Deb som är så himla rolig har fixat med sig massa roliga ord som kan va bra att någon gång under våran vistelse i Norge, vem vet?? Kanske kommer dom till användning?

plåster - klantetejp
pulka - glidelåde
ravefest - blinkepartaj
rullstol - invalidfotölj
stålmannen - metallgutten
stol - rumpestötte
sugrör - slurpeslang
tarzan -skogs-harald
toalettpapper - rumpeputs
åska - himleknall
förfest - förspel
golf - ängsbiljard
GPS - vilsedose
gruppsex - klumpesnusk
hjälm -vurpeollon
hårtork - fjuneflås
kondom med glidmedel - fröjdepinnepådrag me halk
köttfärs -kadavermos
läppstift - trynemaling
lugn - rolig
lucia - glitterstina
mjölk - melk/bondgrogg
mobiltelefon - traskesnakker
motor - snurrebrumm
rolig - lugn
tack - takk
dagis barnehage

Det var alt för idag, kommer säkert komma fler ord.. Deb får ju typ damp på mej när jag hela tin ska snakka norska haha ;p Det är sikkert!! ;p
Takk och hej!!

// Sofia




Vilken natt

La oss och läste lite tidningar och böcker redan vid elva igår, lite tidigt men runt kvart över tolv började jag bli trött och la ifån mej boken och vi släckte lamporna.. Jag var ganska så trött men det var inte lätt att somna för det blåste så in i och regnet bara öste ner.. Och inte nog med det, en av våra vänner här i huset hade en nattgäst och det gjorde inte saken lättare... Spring upp och ner i trappor och de andra grabbarna som va hemma vet jag inte vad dom höll på med, lät som dom övade på sin dans elr något. Ett jävla liv vare.. Så d känns som att man inte har sovit alltför mkt..

Men vi är pigga för det.. Nyss ätit en stadig frulle bestående av: godaste gröten och äggmackor : ) Nu ska vi klä på oss gummistövlarna och regnkläderna för att ge oss ut i regnet, en runda till byn (stan) för att lämna in lite papper och grejer..

// Sofia & Deborah

Intervju

Precis hemkomna från intervjun och den gick kjempebra : ) Blev att dra på sej gummistövlarna och regnjacka för det öser ner idag men vad gör det.. Himla kul att se att verkligen alla har gummistövlar och grejer.. Det giller vi!!

Nu hoppas vi på att dom ringer om jobb för vi vill jobba.. Kan bli första dagen på onsdag så imorn ska vi passa på att slappa sista dagen typ..

Detta ska såklart firas och denna gång firar vi med ris och ananassås ;p Rena rama lyxen för oss : )

Träffade Emma och c/o på intervjun också så vi ska ju jobba med dom också ;p Kan bli kul :)
// Sofia & Deborah

Regnet bara öser ner

ojojoj, vad det forsar ner regn idag vissa stunder. Helt sjukt.. Men emellanåt äre fint och solen skiner.

Idag har vi försökt städa lite i huset också med sopkvast och mopp. Inte jätterent men men, Vidar e på gång med städandet han också. Vi lämnade badrummet till honom också för det var lite för äckligt utan hanskar tkt Deb ;p Hann gjorde faktiskt taoaletten, det är sikkert ';p Trodde vi inte!

Nej, nu ska vi ta tag i våra liv och gå ut på en regnig promenad.. Förbi idrottshallen blire..
// Sofia & Deborah

Lördagamys

blire nu, har inte gjort alltför mkt idag men det har varit skönt.. Lagade pasta och köttfärssås nyss och kollade på X Factor (idol) och det är skillnad för här låter dom typ alla gå vidare även om du suger typ.. Lite jobbigt.. Vår bäste vän Karlsson kom hem mitt i maten också och då blev det att snacka loss med honom och vi fick lite massage med tydligen haha ;p  Fick sällskap av Mattias med förut och det händer inte att man ser honom allt för ofta vill jag lova er så det var trevligt.. ;p

Nu har vi precis kommit upp till vår rum och ska leta efter något gott att käka och sen blire att glo på Gossip Girl och lite resten av kvällen.. : )


Imorn blire att checka in inomhushallen för den frågade vi efter förut med och den äri närheten : ) Det gillas MASSA!! Måste hitta ett Friskis och Svettis till Deb också så hon klara sej..

// Sofia & Deborah

Rundvandring i Bergen

fick bli en långpromenad efter frukosten och vi hittade Kiwi som vi har letat efter sen vi kom hit (mataffär för er som inte vet, typ ica) Blev skapigt raskpromenad för att få lite träning, känner att dt kan behövas.. När vi kom tillbaka till huset blev et lite situps, armhävningar och sånt och nu har vi precis tagit varsin varm dusch och ska nu inte göra så mkt mer denna dag..

Det är ganska kallt här idag med, man känner att det är kallare än hemma.. Snart kommer väl snön med haha ,p

Blir att laga lite käk och kolla på lite program på datorn och slappa bara.. Snart börjar vi ju förhoppningsvis att jobba och då tycker vi att vi får slappa nu innan dess haha ;p

// Sofia & Deborah

Update

Kom på en grej vi glömde skriva från uppresan och det är att massa har gräs och träd som växer på taken, hur snyggt är då? Lätt att klippa elr vad??;p

Promenade var skön och vi gick till fotbollsstadion och den va inte att leka med, fan va sugen jag blev på att spela när jag såg massa träna utanför på konstgräsplanerna.. Kollade på ett tjejlag lite och dit ska vi någon mer gång kan jag lova.. Måste träna snart känner jag, blir lite drygt annars.. ;p

När vi kom hem från den blev det äggmacka och bondgrogg (mjölk).. Fick lite besök också av en trevlig gutte (stavning)..

Deb och jag har huset för oss själva för guttarna är ute och partajar ikväll så just nu dunkar vi musik men ska snart kolla på idol avsnitt igen om det funkar : )

// Sofia & Deborah

Fredagsmys

Har varit en sväng på stan och fixat personnummer och grejer och Deb har haft sin vinterjacka med för första gången och det var inte så skönt när vi märkte att det blev väldigt varmt helt plötsligt haha ;p Så idag är det fint väder här och än så länge har det inte regnat något.. Vi gick in i några köpcenter och kollade med och det finns huuuur mkt skor och affärer som helst och vi har hittat massa grejer man vill ha men nej då.. Här ska inget köpa förrän vi har lön.. Va inne i ett asstort köpcenter med hur många våningar som helst, kommer komma ett kort på det någon gång framöver..

Stannade till på Rimi på vägen tillbaka och köpte bröd och tea..  Lyxade till det lite när vi kom hem också med rester från igår och det är nästan så vi kanske får två middagar idag haha ;p Där snackar vi om FREDAGSMYS!!

Nu blire snart en sväng ut igen för att ta en liten promenad och kolla runt lite till.. : )
// Sofia & Deborah


Bildsvep

Här kommer nu lite bilder och mer finns på facebook för er som vill se.



















// Sofia & Deborah

Dag 2 .

Nu har vi precis ätit en väldigt god frukost, bestående av knäckebröd, gröt och ägg!
Vi ringde till Marie innan frukosten och fick tid för intervju på måndag kl 13, det ser vi fram emot :)

Nu blir det lite fotodax så förhoppningsvis kommer det lite bilder inom en timme så ni får se hur fint vi bor! Sen blir det en sväng till Sentrum för att fixa personnummer.
Ha det bra sålänge!

// Sofia och Deborah

Lyxmat på schemat

fick det bli idag efter en lång runda på stan m.m. Vi bestämde oss då för att lyxa till det med nudlar och wokgrönsaker på burk och en stor bruscola på det : )  Mkt gott vare!! Passade på att snacka lite med Karlsson på taket. ;p En härlig prick!!

Nu ska vi lägga oss i vår stooora sköna säng och titta på avsnitten av Idol som vi har missat pga att det inte finns tv4 här.. Men det är ju tur att man har en dator så man kan kolla på det mesta iaf : )


Imorn blire ännu en sväng till Sentrum för lite fix och trix.. Ska även försäka slänga in lite blandade bilder imorn med..
(som ni fattar blandar vi vissa ord med norska skojsiga grejer) ;p

// Sofia & Deborah


Lost in Norway?????

No, no, inte en chans ju.. Folk måste tro att vi har bott här hela livet fan haha ;p

Blev en rundtur idag och det blir inget mobilnummer förrän vi har fått ett personnummer och det tar ett tag men vi gör allt för att få igång mobilerna på något sätt.. Så just nu kan vi inte svara elr ringa men men det ska lösa
sej det med..

Nu ska vi laga mat : )
// Sofia & Deborah

Stan nästa.

Nu har vi packat upp allt och rummet är rent och fint, och på väggarna sitter det kort på nära och kära :) Golvet är dock väldigt dammigt och det finns ingen dammsugare i huset, men det ska fixas en snart!
Just nu står Sofia i duschen, sen bär det av ner mot stan för att fixa med personnummer och konton. Kontantkort ska också fixas och så ska vi såklart ringa och fixa tid för intervju!
Nu ropar Sofia, min tur att hoppa in i duschen!

//Deborah

Morgon i Bergen.

Ett tillägg från igår: Sofia var trött på att åka bil redan vid Marieannelund! Men hon klarade sig hela vägen :)

Nu har vi precis gått upp och ska käka lite kakor till frukost, för att sedan orka med en storstädning och en rundtur i sentrum :) Hoppas vi hittar allt vi behöver!
Natten har varit kanon, vi trivs kämpebra i den stora sängen! Än så länge verkar allt vara toppen, vi hörs senare!


// Sofia & Deborah

Vilken bilresa

Började från Vimmerby 07.30 och kom fram ca 21.30 så det har tagit några timmar men nu sitter vi i vårt stora rum och har precis fått igång datorn och tänkte ge er en uppdatering om vad vi har gjort denna dag.. Tar inte så lång tid, åkte bil och ätit typ ;p

När vi väl kom till Norge blev dt roligare med lite fin utsikt och allt och vi har åkt igenom huuuuuur många tunnlar som helst allt från några meter till 3 mil så vi är ganska trött på tunnlar nu kan jag lova..

Blev varmt välkomna av fyra mkt trevliga guttar och vi blev bjudna på mat också : ) mkt gott!!

Nu ska vi lägga oss och sova lite för imorn väntas storstädning och massa annat fix och trix..
Godnatt alla där hemma..

// Sofia & Deborah

Ca 8 timmar kvar

tills vi är på väg och det känns så himla kul : ) Lite jobbigt bara att jag har så mkt packning att pappa är orolig att vi inte kommer få med oss allt och så ska Deb komma med sitt också haha ;p jag kommer få stå på morgonen imorn och ta bort massa grejer det vet jag ju så väl men men vi ska nog lösa det med ska ni se : ) 

Sova nu, sista natten i min egna säng och sista natten man får sova själv.. Nästa gång vi skriver här bor vi i Norge.. 

Godnatt
// Sofia ♥

Inte långt kvar

tills vi bor i Norge nu : ) 

Jag ska möta upp Deb om en timme ungefär när hon kommer med bussen och så ska vi fixa de sista grejerna inför resan : ) Sen blire hem och packa lite för mej iaf, hoppas på att få i det mesta i väskorna idag så jag inte bara behöver tänka på att packa imorn..

Säga hejdå till några idag och imorn med kommer det ju bli och det är jobbigt som fan tycker jag.. Men men vi kommer ju hem så : )

// Sofia ♥

Nu har vi tömt ÖB

precis hemkomna efter en timme på ÖB och ja vi handlade på oss MASSSSA grejer.. En resväska full med pasta har vi nu iaf och det känns ju för jävla bra : ) Köpte soppor, pasta, pastasåser, 24 paket nudlar, shampoo, balsam, tvättkorg m.m.  

Som vi har sett fram emot denna dag och nu har vi äntligen gjort det och det gick ju hur bra som helst och kul var det och det var billigt också vi hade förväntat oss några tusen var typ men det blev inte ens över 1000 tillsammans så det är nice : )



Här är en bild på redväskan med all pasta och så har jag lagt över lite gois på det med som jag hade kvar sen Skara så vi har något gott : ) Kvittor blev ju lite långt också haha ;p

Nu ska vi dra oss och ladda för party för ikväll ska det supas för fulla skallar : ) 
// Sofia & Deborah

Mat i stora lass

är rubriken inför morgondagen och jag är pepp på´t.. Vid lite efter tio står vi beredda med vagnar och korgar för att handla mat och behövliga grejer till Norge och det ska bli så kul : ) Att få tänka hur mkt vi ska köpa med oss och vad, jag älsker´t : )

Idag har jag även tagit fram vinterjackan och tre resväskor så jag kan se vad jag har att välja på för snart är det dags att packa i allt man ska ha med sej.. 

Deb har precis gått och lagt sig för att orka med morgondagens styr och partaj, själv är man ju en nattmänniska så jag har precis testa en outfit som jag kanske ska ha imorn och ska nu sätta mej och måla naglarna sen blire sängen för mej med..

// Sofia ♥

Linköping

blev det denna vackra dag och vi hann inte långt innan jag kom på att vi satt på fel tåg, jävlar tänkte jag nu kommer vi komma till Kalmar men jag var så snabb så jag tror hela tåget uppfattade att vi var på fel tåg så som jag skrek och sedan sprang vi ut och hoppade på rätt tåg.. ;p

Blev en runda på stan först och vi inhandlade lite ja fick med mej ett par tröjor och ett par gummistövlar som åker med till Norge.. En dålig bild på detta ser ni här.



Vi hann med 12:50 tåget hem också så vi var hemma redan vid halv tre..

Träning nu, Gotta go!
// Sofia ♥

7 dagar kvar .

Det här blir mitt första blogginlägg, då jag aldrig haft blogg innan. Men tror jag ska klara det haha!

Vi fick jobb i Norge snabbt och om vi blev glada! Sen dess har vi haft fullt upp med att fixa allt inför resan. Sofia hittade ett kanonbra boende, ett stort rum i ett kollektiv! Ska bli spännande att se hur det ska gå och hur våra grannar är :) Är säker på att det kommer bli toppen!

Så i måndags packade jag väskorna i Norrland och begav mej hem till Småland. Att säga hej då till Seb var det jobbigaste jag någonsin gjort! Blev en hel del tårar och det kändes piss att veta att vi inte ses försen till jul, men vi har klarat det innan och vi klarar det igen :) Fast jag saknar honom som fan!
Resan ner till Småland var riktigt lång och det var himla segt att sitta så länge, men till slut kom jag äntligen fram och bästa Antonia mötte upp mej i Linköping. Vi hade en kanondag och det var underbart att se henne, och som jag kommer sakna henne!

Nu är jag hemma i Vimmerby och styr för fullt inför onsdag. Imorgon åker vi upp till Linköping för att möta killen som hade vårat rum innan och för att hämta nycklarna :)

// Deborah

Norgeblogg

Deborah tyckte att vi skulle skaffa en Norgeblogg så folk vet vad vi styr med så varför inte tänkte jag? Bra idé ju, nu har jag suttit och slängt ihop lite bara så det kommer nog komma förändringar, men jag har inte tid med det just nu..

Förberedelserna inför resan är enorma känns det som, har redan börjat fundera över vad jag ska ha med mej för kläder och vissa grejer ligger till och med redan framme faktiskt ;p

Det känns ändå som vi har ganska stor koll på va vi behöver och grejer så det ska nog gå bra. I helgen ska vi handla mat och styra och det ser jag fram emot, ska bli kul : )

Imorn blire nog en tripp till Linköping också tror jag..
// Sofia ♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0